Prețuri icoane pe sticlă

Prețuri icoane pe sticlă pictură naivă de vânzare la comandă

Prețuri icoane pe sticlă prețuri picturi pe sticlă prețuri pictură naivă preț pictură icoană
Prețuri icoane pe sticlă
 
 

Termen de execuţie 7-14 zile pentru lucrari mici /14 -30 zile pentru lucrări mari.

În cazul în care o lucrare nu mai este disponibilă şi vrei o replică a acesteia sau un alt model solicită variante ale modelului dorit şi oferta de preţ.

Pot fi alese și alte mărimi apropiate de cele expuse în tabel.

Prețuri icoane pe sticlă, costuri pentru diferitele tipuri de icoane tradiţionale naive pictate pe sticlă este afişat după cum urmează:icoane cu un singur personaj, icoane pe sticlă cu două personaje, icoane cu personaj în picioare, icoane de praznic şi icoane împărăteşti.

 

Prețuri icoane pe sticlă prețuri picturi pe sticlă prețuri pictură naivă preț pictură icoană
Prețuri icoane pe sticlă

 

Tabelul cu prețuri este raportat la icoanele pe sticlă din galeria de Iconografie și artă iconografică tradițională românească expusă: Icoane cu Iisus Hristos sau icoane bust cu un singur personaj( acesta poate fi un sfânt, un mucenic, un Ierarh, un apostol, un prooroc etc) , icoane pe sticlă cu Maica Domnului cu pruncul, Icoane cu sfinți în picioare ( acesta poate fi un sfânt, un mucenic, un Ierarh, un apostol, un prooroc etc), Icoane de praznis cărbători religioase de peste an și icoane împărătești icoane compoziții cu multe personaje ( acesta pot fi un sfânt central cu scene de jur împrejur, un mucenic central cu scene sau sfinți de jur împrejur, un Ierarh central cu scene sau sfinți de jur împrejur, un apostol central cu scene sau sfinți de jur împrejur, un prooroc central cu scene sau sfinți de jur împrejur etc)

Aceste icoane sunt realizate în tempera cu emulsie de ou pe suport de sticlă. Icoanele sunt pictate pe dosul sticlei fundalurile sunt acoperite cu culoare sau cu foiță de aur sau argint. Ramele sunt de culoare neagră sau brun închisă și îmbogățite cu decorațiuni vegetale, florale sau motive geometrice. Finisajul este realizat în etape în manieră personală. Icoanele sunt pictate în manieră naivă după izvoade ale școlii de la Nicula.

Icoana artă tradiție credință click …

prețuri icoane pe sticlă cu Iisus, prețuri icoane pe sticlă cu Maica domnului, prețuri icoane pe sticlă cu Sfinți, prețuri icoane pe sticlă praznice, prețuri icoane pe sticlă icoane împărătești, prețuri icoane pe sticlă în tempera

Publicitate